Wichertsje van het Bossche Front is op 16 november 2018 moeder geworden van vier rode langhaar teven. Vader van het nest is Viking van het Bossche FrontDit is de stamboom van de pups. Hier is het album met foto's van het nest.
Op 9 januari 2019 hebben wij een Puppy Play Ground gehouden met GebriĆ«lle Veenstra bij Kyno Sprit in Sebeladeburen. De pups waren toen  bijna acht weken. Op YouTube is een korte film te zien van de pups in actie. 

Yfke van het Bossche Front (rood korthaar) heeft, met als vaderhond Black Inu van de Beerse Haj, op 3 mei een nest gekregen van vier korthaar pups: twee zwarte reuen en een zwarte en rode teef. Hier staan de gegevens van de ouderdieren en de stamboom van de pups.
Hier is het foto album van het DD-nest.
Op YouTube is een filmpje te zien van de Puppy Playground bij KynoDpirit in Sebaldeburen. De pups zijn daar bijna zeven weken.

Wij fokken sinds 1979. Nooit veel, wel serieus. Onze belangstelling gaat uit naar de kortharige Chow. Maar gezien de erfelijke achtergrond worden er in elk nest ook langharen geboren. Dus wie het liefste een langhaar heeft kunnen we soms ook aan een puppy helpen. Wie een Het Bossche Front puppy wil zal vaak geduld moeten oefenen, maar is altijd welkom om kennis te komen maken, in Pieterburen of op een tentoonstelling.